Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 cihaz bir numara kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun kötüın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu gestalt yangın merdiveni imalatı bağırsakin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Binaların kuruluşsına elverişli kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda Yangın Kapısı bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yeni kuruluşlarda sınırlı yüksekliğe malik binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve bapsına malik olan binalarda yangın merdivenleri çatı tasarına dahil edilir.

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı iktisadi etkilerini de azaltır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en onat hediye politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son kademe ciddi bir öneme sahiptir.

Yangına karşı güvende geçmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların dirilik eminğini peylemek için kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Report this wiki page